Neprespane noči

Po dolgih mesecih čakanja na toplejše dni je končno napočil čas, da se odpravim na mojo prvo kampanjo na Finzulo kjer sem lani spomladi dobro odlovil. Vremenska napoved je bila zelo ugodna in dobil sem tudi informacijo da je riba že postala aktivna. Par dni pred odhodom sem si naredil cca 20kg Imperial Fish bojlov s priokusom eteričnega olja Carptrack Tangerine ter pri Aljoši v trgovini pograbil novost 7kg Ready made boilijev Carptrack Monster Paradise, carptrack aminopelete , Carpio multiparticle mix ter Carptrack liquid+powder, ki mi je na Finzuli vsakič prinesel uspeh.

Prekrasna pozicija na Finzuli v prelepem vremenu.

Prva dva dneva sta minila z redkimi prijemi čez dan, ponoči pa je bilo malo bolj pestro toda nič večjega.

Mešanica Carpio Multiparticle mixa in Imperialovih dobrot.

Tretji dan zgodaj zjutraj sem se odločil za intenzivno hranjenje z bojli in proti večeru sem že imel par lepših rib. Noč je bila še bolj pestra kot prve dve,še posebej palica izven futrišča na kateri sem imel Imperial fish+carptrack liquid+carptrack powder s pva stringerjem.

Dobitna kombinacija izven futrišča

Carptrack liquid+Carptrack powder zakon na Finzuli.

Četrti in peti dan so se prijemi stopnjevali, toda proti večeru je stanje malo umirilo neurje, ki mi je namenilo še zadnji malo daljši spanec. Šesti dan zgodaj zjutraj pa se je začel štiri dnevni maraton skoraj brez spanja. Ponavadi je večina prijemov na Finzuli ponoči,vendar pa sem imel delo skozi cel dan in noč, preko 20 prijemov na 24 ur,kar mi je zadalo krepko utrujenost in žulje od rakete.

Top riba ujeta na Imperial Fish s priokusom eteričnega olja Carptrack Tangerine.

Lep golač ujet na Carptrack Imperial Monster paradise.

Ostali borci:

Tudi amur je bil ujet na Fish+carptrack liquid+powder

Vsakodnenvni obiskovalci

C&R

Vse skupaj je bilo ujetih okoli 100 rib na doma narejeni Imperial carptrack fish mix z Imperialovimi carptrack additivi ter Ready made Monster Paradise iz polic ,ki se je zelo izkazal in ponovno ovrgel mit o ready made bojlah.

 

Gregor Podjed


 

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.