V treh dneh, do treh osebnih rekordov!

 

Glede na to, da se je sezona bližala koncu in je bila vremenska napoved prekrasna, sem se odločil odlovit 3 dnevno mini kampanjo. Sprva sem imel namen obiskati Finzulo ampak sem si premislil in odšel na Zajarke. Ker mi čas ni dopuščal da bi si zrolal bojle, sem pri Aljoši pograbil par ready made vrečk Carptrack Fish-a, Carptrack monster-liver cold water serijo, Carpio multi partickle mix-a ter Carptrack Aminopellete. Že prvi dan v večernih urah je Carptrack fish pokazal zobe.
Po krepki borbi je bil na suhem pravi velikan golač s težo 25kg in tudi moj nov PB. Ponoči pa me je presenetil še 18 kg težak golač,ki je prijel na Carptrack monster-liver kombinacijo. Drugi dan je minil v močnem vetru in s parimi ribami okoli 15 kg. Zadnji dan sem namesto partikla hranil izključno z bojli fish ter monster-liver kar se je izkazalo za dobro potezo, saj sem dobil še 2 ribi čez 20kg ter 5 rib od 15-18kg, kar je izjemen uspeh ready made boil.

 

Moj tretji PB z težo 25kg in zahvala zanj gre carptrack fishu Laughing

Prelep luskinar ujet na kombinacijo Carptrack monster-liver cold water edition.

Prelepe pred zimske barve in zavidljivi kilogrami Smile

Sledijo še ostali borci moje mini kampanje

Relax! Cool

S temi ulovi sem sam pri sebi odvrgel mit, da so kupljene bojle v vrečkah slabšie kot, da jih zrolam sam. Naj poudarim, da so pri Imperial Baitsu eni redkih kjer dobiš ready made boilie v vrečki iz enakega mixa kot, če bi kupili sam njihov mix za izdelavo boilijev. Upam da letos še enkrat obiščem to prelepo vodo in poizkusim nove Imperialove produkte Carptrack Monster Paradise in Carptrack Explosive Stick mix, kateri so pravo orožje za lov v zimskem času, če mi bo to le dopuščal čas.

 

Gregor Podjed

 

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.