Starfish – Visoko kvalitetni groundbaiti

Z vami smo že skoraj desetletje. V tem času smo si zagotovil dober položaj na trgu. Produkti zelo visoke kvalitete po privlačnih cenah, so prispevali k uspehu po evropi. Pomembna elementa za nas sta ekologija in širjenje gesla ujemi&spusti. Naši produkti so narejeni iz 100% naravnih biorazgradljivih sestavin. Pridobljene imamo certifikate, ki so sinonim za najvišjo kvaliteto. Hvala za zaupanje, upamo da boste prav zahvaljujoč našim proizvodom doživeli mnogo lepih izkušenj za vodo.


 

Predstavitev izdelkov:

Starfish CLASSIC 1kg

Hrana razvita za normalni ribolov in ne za tekme. Kljub nizki ceni produkta, je odlične kvalitete in ustreza vsem ribolovnim razmeram. Po pripravi z vodo ima temno rjavo barvo in zelo intenzivno in prijetno aromo.

classic

 

Starfish SUPER AROMA 1kg

Ekstremno aromatična sipka hrana, za uporabo v močno obremenjenih vodah.

super-aroma-1kg

 

Starfish SPECIAL 1kg in 3kg

Special serija je na voljo v 1kg ali 3kg vrečkah. Nova Special hrana je bila še dodatno izboljšana in odličen ribolov, bo njen stranski učinek. Je kombinacija visoke kvalitete, odlične lovnosti in ugodne cene. Mešanica vsebuje uvožene, eksotične sestavine kot so arašidova moka, semena oljne repice in posebnih začimb. Mešanico karaktezira močna in atraktivna aroma. Priporočamo dodajanje modnov ali deževnikov.

karp

 

Starfish XXL 3kg

Najbolj znan produkt, s katerim je Starfish postal prepoznaven. Sedaj je tu nova, izboljšana verzija. Ni le novo pakiranje, tudi sama mešanica je bolj aromatična, neverjetno učinkovita, pri še vedno odlični ceni.

 

Starfish BIG CARP 3kg

Serija sipke hrane specialno razvita za krapolov. Visoka vrednost proteinov, vsebnost večjih delcev, kar privablja in zadržuje tudi večje krape na krmišču. Še posebej učinkovita za izdelavo kep (kroglic). Na voljo v različnih barvah in okusih.

 

Starfish FEEDER EXTASY 2,5kg

Je moderna groundbait mešanica, namenjena za uporabo z različnimi vrstami krmilnikov. Mešanica je namenjena za vse vrste krapovcev. Med drugimi vsebuje mlete žitarice, krušne drobtine, začimbe, zelišča, minerale, oreščke, aromo in barvilo,…
Na voljo je različica za tekoče ali stoječe vode.

 

Starfish GOLDEN BREAM 2,5kg

Je mešanica namenjena ribolovu velikih ploščičev. Vsebuje pelete in večje delce kar zagotavlja, da ribo dalj časa zadržimo na krmišču. Ploščiče privablja iz večjih razdalj in selektira večjo ribo. Mešanica ima sladek okus in aromo, ki sta zelo atraktivna tej ribji vrsti.

 

Starfish CARP MANIA 2,5kg

Mešanica v prvi vrsti namenjena krapolovu. Seveda je idelana tudi za ostale ribje vrste kot so ploščič, klen, rdečeoka, zelenka, linj, mrena,… Sestavine so skrbno izbrane, mešanica vsebuje eksotična semena, zrnje, arašide, drobtine,…

 

Starfish WEEKEND 6kg

Kot že ime pove, namenjeno ribičem, ki planirajo večdnevni ribolov. Ekonomično pakiranje. Te izredne mešanice, zadostuje vsaj za dva dni ribolova.

 

Starfish SEED 1kg

Specialno izbrane in že skuhane semenke z dodanimi aditivi v vakuumskem pakiranju.

seed

 

Starfish WINTER GROUNDBAIT 1kg

Kot že samo ime pove, mešanica je namenjena ribolovu v hladni vodi. Zelo inovativen produkt (larve, jockers), poln sestavin, ki stimulirajo apetit in povečujejo aktivnost na krmišču.

winter

 

Starfish GROUNDBAIT BOOSTER 300ml

Za še boljši učinek uporabite v kombinaciji z enim od grounbaitov, pelletov, stick miksov,… booster željenega okusa! Booster je PVA friendly kar pomeni, da ga lahko uporabite v kombinaciji z vsemi pva produkti.


 

Vso ponudbo omenjenih groundbaitov si lahko ogledate z klikom na spodnji gumb v naši spletni trgovini in jih tudi kupite.

groundbait