Return to innocence!

Ker sem od letošnjega leta član Rd Renče in sem si s tem pridobil pravico do letne karte, sem se odločil, da tej vodi posvetim več časa. Žal pa mi to nekako ni uspevalo, saj sem imel zelo malo časa. Do oktobra sem imel vpisanih samo nekaj datumov, zato sem se odločil, da temu naredim konec. Priprave so stekle in že sem se peljal proti deževni Primorski. Tokrat sem se glede bojlov odločil nekoliko drugače, izbral sem Carptrack osmotic spice, za kar se je izkazalo za tisto pravo. Pred ribolovom sem jih malo obdelal s Carptrack liqudom, ter Carptrack powderjem za piko na i pa še malček Carptrack inp kot super dodatek za mrzlo vodo. Ker sem želel, da moja vaba izstopa na krmišču, sem bojle ovijal s Carptrack pasto.


Lepo je prispeti na  jezero kjer noben ne čaka v vrsti!

Na jezero prispem v popoldanskem času ravno sredi naliva, ki se je počasi umirjal. Nič ni lepšega, kot po blatnem hribu nositi ribiško opremo. Ko je bilo vse na svojem mestu sem se odpeljal do ribolovnega mesta. Jezero je bilo še prosto, zato sem lahko še izbiral ribolovna mesta. Odločil sem se, da ponovno poizkusim pozicijo katero sem skupaj z Nejcem odlovil že spomladi. Upal sem, da se bo vreme umirilo, vendar je vse kazalo na novo ploho zato sem najprej postavil tabor ter si nato poiščem pozijici za palici.


Po dežju posije sonce! Najlepša jutra na primorskem.

Ko je vse na svojem mestu začnem sonirati prvo pozicijo sem našel dokaj hitro, saj sem moral najti strugo odločil sem se, da lovim tik pred njo in si na dobrih 10m globine postavim H-block. Za drugo pozicijo sem se odločil, da bom lovil na nasprotni strani na globini 5m in pol. Kar se je potem izkazalo za bolj slabo, saj sem na tej poziciji do drugega dne dobil samo 2 ribi in sem palico premaknil v strugo. S hranjenjem kot ponavadi nisem pretiraval uporabljal sem samo bojle, saj si nisem želel imeti opravka z belo ribo. Že v pol ure se je na moji blazini znašla prelepa riba, ki mi je dala vedeti, da sem na dobri poti več pa na slikah.


Zavem se, da mi slikanje samega sebe še dela težave!


Vedno se razveselim ulova usnarja.


Ko celo Primorci obmolknejo :)! Že prvi dan mi je uspelo podreti cilj te kampanje, odločil se je za Carptrack Osmotic spice!

Tabor je redno namakal dež imel sem ga 3 dni in za 3 dni blata tudi.

Brez additivov pri meni ne gre! Odličen carptrack  powder ter liqud!


Neverjetni drili na Vogrščku, kar gre zasluga tudi odlični palici Century FG


Boril se je do zadnjega atoma!


Upam, da doseže zavidljivo težo


Ni se mogel upreti Carptrack osmoticu oviti v pasto.


Oja to je to!!! Zaradi brutalnih prijemov sem moral bojlom nadeti čelade! :yell:


Marko letos že drugič v mojih rokah!


Zadnji dan se je ribi utrgalo na samem futrisču je dobesedno vrelo!

Za konec naj povem, da me je zmotila obarvanost narave saj še ni kazala nobenih jesenskih baru. Zato sem se  odločil, da tej vodi letos ne rečem zadnje besede!

Lp
Miha