The show must go on!

Poletje se bliža h koncu, toplih dni in noči je bolj ali manj konec in časa za krapolov je vse manj in manj, poleg tega pa me omejuje še počitniško delo. Pomanjkanje časa me je v zadnjem mesecu zelo omejilo, saj mi ni uspelo spraviti »pod streho« nobenega pametnega ribolova, zato sem se odločil, da temu naredim konec. Točno ta dan sem prejel svežo pošiljko Imperial Baits, odprem jo in pokukam kaj je v škatli. Nemudoma sem se zagledal v vrečo Imperial Baits Birdfood Banana boilijev in še v istem trenutku sem dobil idejo! Misli so mi stekle h gramozni jami, na kateri sem letos s pomočjo Banana boilija ujel nekaj sanjskih rib in odločil sem se, da začnem s predhodnim hranjenjem.Carptrack birdfood banana me je letos že dobro nagradila!

Nameraval sem hraniti vsaj 3 dni in loviti vsaj 2 noči, nato pa je vse skupaj padlo v vodo le dan pred ribolovom, saj so na plan prišle nove obveznosti. Bil sem besen kot že dolgo ne, a kljub temu sem se odločil, da odlovim vsaj eno noč, pa naj bo kar bo!

JRC Bloxx Bivvy moj zvesti spremljevalec tako za kratke kot daljše ribolovne izlete

In tako se je zgodilo, na vodo sem se odpravil okrog 5 ure popoldan in začel v naglici pripravljati vse potrebno, samo, da bi bili sistemi pred temo že na svojih mestih.Tokrat sem na tej vodi prvič lovil brez čolna, kar je moje možnosti še zdesetkalo.
Sisteme mi je nekako uspelo spraviti vsaj približno na mesta, ki sem si jih zamislil in čakanje se je lahko pričelo.Novi Fox Torque full shrink na testuCarptrack Amino COMPLEX liquid, noviteta v ponudbi IB  »smrt« za krapa!😀Nothing but Authenthics – Old school! 😛
Tudi race je potrebno nahraniti preden pride mama ponjo! 😆 

Zjutraj me je že kakor je v navadi zbudilo hrumenje tovornjakov le nekaj metrov mimo šotorja, a to v tistem trenutku ni bilo pomembno!Mislim, da slika mokre podmetalke pove dovolj 😀Enter the fish here…


.. job done! Thx IB!

Kmalu za tem je začelo deževati, v naglici sem spakiral stvari in se odpravil v službo. Tako se je končal moj kratek, a kljub temu uspešen ribolov.

 

Nejc