Gold Rush

Že lansko zadnjo kampanijo sem razmišljal ali tej vodi v prihodnje se namenim pozornost ali jo dam malo na stranski tir. Skozi mrzle zimske dni sem se odločil, da Vogršček nebo za odpis in ga začrtam za mojo »domačo vodo«, in se bom nanj se vračal. Prvo polovico pomladi sem bil zaseden z delom tako da je ribolov moral malo počakati kar mi je kar pasalo saj sem bil trenutno brez čolna in brez njega si Vogrščka ne predstavljam. Ob tej priliki se zahvalim Aljoši saj mi je ponudil zares kvaliteten izdelek pa o tem malo kasneje. Da preidem k bistvu odločil sem se, da odlovim kratek 3 dnevni ribolov in dobim kakega starega Primorca. Glede na informacije ki sem jih dobil sem zvedel da je moja pozicija na kateri sem dobro lovil lansko pomlad zasedena tako da sem moral poiskati alternativo. Na novi poziciji sem hitro našel lokacije v vodi in po 2h ribolova v podmetalko zajel prelepega luskinarja! Ker ne maram dolgovezit več v slikah spodaj

Pogled proti poziciji

Z pomankanjem prostora ni več problem!

Pogled iz pozicije je bil fantastičen! Naj omenim da sem se kar nekaj časa vozil okoli da sem se odločil za to.

Primorec bi rekel: Nekaj je pa Gorenc prinesel.

Začeli smo takole!

Debeluh!

Kompliciral nisem! Standardni snowman!

Raptor blazina za pravega raptorja!

Prvič sem bil na vodi z novostjo na trgu.

Raptor 270 wide air odličen gumenjak za zahtevne razmere in kraparje ki vejo kaj hočejo! Sama stabilnost čolna je perfektna, napihljiva kobilica pa da čolnu se tisto piko na i. Drili v vetru v stoje brez problema! Res vredno nakupa priporočam!

Brat dvojcek!

Top riba kampanije! Že tretja riba čez 17 kg to kampanijo!

Prebivalci jezera!

Se vidiva!

Prehitro je minilo!

Za konec naj povem da je ribolov na vogrščku res posebna izkušnja divja narava borbene ribe in mir kar na večini slovenskih vod ne doživiš!

Miha